Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Turizmci Seçkin Arslan:

Turizmci Seçkin Arslan:

?Kanuni Coşkun Erdem, çok vefalı bir dosttur?

Zürih´te program yaparken geçirdiği beyin kanaması sonunda hastaneye kaldırılan ve hâlen yoğun bakımda bulunan Kanuni Coşkun Erdem´in gerçek ve vefalı bir dost olduğunu dikkat çekti.   

Mesleğinin duayenleri arasında yer alan Erdem´in, 15-20 yıldan beri Erdek´e gelerek, kendisine ait Kafkas Motel´de kaldığına işaret eden Arslan, ?Coşkun ağabey, paraya-pula fazla önem vermezdi. Bir tanıdığımın düğünü, nişanı olduğunda program yapması için ne zaman çağırsam, hiçbir karşılık beklemeden koşa koşa gelmiştir? dedi.
Arslan, bu konudaki bir anısını da şöyle dile getirdi:
?Yılar önce Bandırma Cezaevi´nde yattığım bir dönemde, yanımda, müebbet hapse mahkum olan Ünal Osman Ağaoğlu da kalıyordu. O dönemde kendisini, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da ziyaret etmişti. Ünal Osman Ağaoğlu, kanuni Coşkun Erdem hayranıydı. Zaman zaman
?Acaba bir gün dışarı çıkıp da, Coşkun Erdem´i kanun çalıp şarkı söylerken izleyebilecek miyim?´ Ona bir sürpriz yapmaya karar verdim. Cezaevi yönetiminden gerekli izinleri alarak, Bandırma Cezaevi´ne, Coşkun Erdem, Recep Kaymak ve Ateşböceği Ercan´ın yer aldığı sanatçıları getirterek, hükümlü ve tutuklulara hiç unutamayacakları bir konser izlettim. Ünal Osman Ağaoğlu´nun, kendisine yaptığım bu sürpriz karşısındaki şaşkınlığını hiç unutamam.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Turizmci Seçkin Arslan
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli