Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Turizmci Seçkin Arslan:

Turizmci Seçkin Arslan:

"Erdek, turizm için güvenli ve huzurlu bir ilçe"

Erdekli turizmci Seçkin Arslan, "Önümüzdeki turizm sezonundan umutluyum" dedi.
Ramazan ayının, yavaş yavaş turizm sezonunun önüne gelmesinin de artık turiz hareketini bölmeyeceğini belirten, "Çuğra" bölgesindeki Kafkas Motel´in sahibi Arslan, "Şimdi, Ramazan ayına girdik. Ramazan ayında da işletmemiz açık olacak. Turizmci tüm arkadaşların, Ramazan ayını, uygun fiyatlarla değerlendirmeleri gerekir. Biz, öyle yapacağız" diye konuştu.
Gemi Restoran işletmeciliğinden çekildiğini vurgulayan Arslan, şunları söyledi:
"Şimdi, motelimin yanı sıra burada restoran işletmeciliği de yapacağız. Burada, balık-et üzerine, tüm halkımıza açık, sabah kahvaltı dahil, öğle ve akşam yemeklerinin açık büfe şeklinde uygulandığı, her keseye uygun fiyatlarla hizmet veren bir restoranımız olacak. Bu mekanımızda yine piyanist-şantör Volkan yer alacak. Zaman zaman da, başta Ateşböceği Ercan olmak üzere ülkemizin tanınan sanatçıları sahneye çıkacak. Fasıl heyeti de program yapacak."
Erdek´in, her çeşit terör olayından uzak, güvenli ve huzurlu bir kent olduğuna dikkati çeken Seçkin Arslan, Kafkas Motel önündeki sahile, deniz analarının girmemesi için bu yıl da ağ çekeceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Turizmci Seçkin Arslan
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli