Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Türk Kızılayı gıda koli dağıtımında çıtayı yükseltti

Türk Kızılayı gıda koli dağıtımında çıtayı  yükseltti

Geçen yıl Ramazan ayında birçok kuruluş ile işbirliği yaparak yaklaşık 50 bin adet gıda kolisi dağıtan Türk Kızılayı, bu yıl bu sayıyı 100 bine çıkartmaya kararlı.

Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarına devam ediyor.
Türk Kızılayı, bu yıl ?Bir hilalle başlar Ramazan. O hilalle uzanır yardımsever eller? sloganıyla hem hayırseverlere hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunuyor.
Türkiye´de 700´e yakın Türk Kızılayı şubesinin yapmış olduğu sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçları Ramazan ayında da giderilmesine devam ediyor.
Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet elini uzatmak isteyen yardımseverler, Kızılay´ın birbirinden farklı ve etkili bağış modellerinden seçim yapabilecek.
Ramazan gıda kolisi kampanyası
Geçen yıl Ramazan ayında birçok kuruluş ile işbirliği yaparak yaklaşık 50 bin adet gıda kolisi dağıtan Kızılay, bu yıl da gıda kolisi bağışı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.
Kızılay bu yıl 100 bin gıda kolisinin üzerine çıkarak 500 bin ihtiyaç sahibinin sofrasına Ramazan bereketini taşımaya kilitlendi.
Kipa´nın aralarında bulunduğu zincir mağazalar da Türk Kızılayı adına Gıda Paketleri satışa sunarken, Türk Kızılayı resmi internet sitesinden de gıda paketi bağışlarının kabul edileceği açıklandı.
Gıda paketlerinin ülkenin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılması Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli