Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Türk Kızılay´ından sağlık çalışanlarına destek ziyareti

Türk Kızılay´ından sağlık çalışanlarına destek ziyareti

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi temsilcileri Balıkesir Devlet Hastanesi, Atatürk Şehir Hastanesi ve Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Bölümlerinde özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarını destek amaçlı ziyaret ett

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi temsilcileri Balıkesir Devlet Hastanesi, Atatürk Şehir Hastanesi ve Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Bölümlerinde özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarını destek amaçlı ziyaret etti.
Korona virüs salgını nedeniyle yoğun bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla ziyaret gerçekleştiren Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi temsilcilerini, güvenli bir alanda karşılayan Acil Servis çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Türk Kızılay Balıkesir Şubesi temsilcileri ?Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Dünyayı etkisi altına alan Yeni Korona virüsle mücadelede hepimize önemli görevler düşüyor. Toplum olarak birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Siz sağlık çalışanlarımız, bizim sağlığımız için 24 saat yoğun bir şekilde, maazallah virüs bulaşma riskine rağmen cesurca mesai harcarken Vefa Destek Grubu bünyesinde dezavantajlı vatandaşlarımız evden çıkmasın diye yardımlarımızı sürdürüyoruz. İlimizde yaşanan sıkıntılı süreç içerisinde, bu yükü en fazla sırtlayan sağlık personeline teşekkür etmek ve her zaman destek için hazır olduğumuzu ifade etmek için buradayız.? diye konuştu.
Bu sürecin en kısa zamanda milletimiz, ümmet ve insanlık için sağlıklı bir şekilde sonuçlanmasını dilediklerini belirten Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi temsilcileri, tüm vatandaşları evlerinde kalmaya davet etti.
Ayrıca bu vesileyle toplumsal dayanışmanın her zamankinden önemli olduğu şu günlerde, ihtiyaç sahipleri için gereken kan stoklarındaki düşüşü önlemek amacıyla bağışçıları Kan Merkezi´ne davet eden Türk Kızılayı Balıkesir temsilcileri, kan alma merkezlerinde gerekli hijyen şartları oluşturulmuş halde ve güven içinde kan alınabildiğini bildirdi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false