Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Türk Telekom´a ait 2 direk onarıldı

Türk Telekom´a ait 2 direk onarıldı

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz sütunlarında yayınlanan Erdek İlçesi Sahil Mahallesi 25. Sokak başında 1 aya yakın bir zamandan beri tehlikeli biçimde yan yatmış 2 telefon direğinin neredeyse yıkılacağı haberinden sonra 2 telefon direği yetkililerce tamir e

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz sütunlarında yayınlanan Erdek İlçesi Sahil Mahallesi 25. Sokak başında 1 aya yakın bir zamandan beri tehlikeli biçimde yan yatmış 2 telefon direğinin neredeyse yıkılacağı haberinden sonra 2 telefon direği yetkililerce tamir edildi.
Türk Telefon Bandırma merkezden gelen 2 araç ve 3 kişilik bir Türk Telekom tamir ekibi, 2 telefon direğini ve yerde bulunan kabloları 1 saate yakın bir çalışma sonunda 1 ay sonra eski normal haline getirdi. Tamir ekibinin çalışmalarını izleyen mahalle halkı muhtemel bir kazadan kurtulduklarına sevindiklerini söylediler.
Bilindiği gibi; geçtiğimiz yıllarda Erdek-Bandırma karayolu üzerinde bulunan Türk Telekom´a ait bir telefon direğinden tellerin kopması sonucunda kablolar yoldan geçen bir araca takılmış ve direk bir vatandaşın üzerine devrilerek ölümüne neden olmuştu.
Haber: Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: Türk Telekom direk onarıldı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı