Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Türk Telekom´a ait kabloları çalan hırsızlar yakalandı

Türk Telekom´a ait kabloları çalan hırsızlar yakalandı

İvrindi İlçe Jandarma Komutanlığı devriyeleri ve sivil ekipleri tarafından "Hırsızlık" olaylarını önlemek amacıyla icra edilen önleyici kolluk faaliyetleri esnasında; Gece geç saatlerde şüphe üzerine durdurulan sürücülüğünü İ.B. isimli şahsın yaptığı 07 ?

İvrindi İlçe Jandarma Komutanlığı devriyeleri ve sivil ekipleri tarafından "Hırsızlık" olaylarını önlemek amacıyla icra edilen önleyici kolluk faaliyetleri esnasında; Gece geç saatlerde şüphe üzerine durdurulan sürücülüğünü İ.B. isimli şahsın yaptığı 07 ? ?. plakalı otomobilin bagaj kısmında üzeri battaniye ile örtülü vaziyette kablo olduğu belirlendi.
İ.B. isimli şüpheli ile yapılan mülakat sonucunda, 07 ? ?. plakalı otomobilin bagaj kısmında bulunan kabloların İvrindi İlçesi Büyükyenice Mahallesi kırsal kesiminde bulunan Türk Telekom´a ait telefon hattından İ.B., K.B., O.T. ve İ.B. isimli şüpheliler tarafından kesilmek suretiyle çalındığı öğrenildi. Bu olayla ilgili olarak İ.B., K.B., O.T. ve İ.B isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınırken, haklarında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli