Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Türk, Banvit Basketbol Kulübünü ziyaret etti

Türk, Banvit Basketbol Kulübünü ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Banvit Basketbol Kulübünü ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Banvit Basketbol Kulübünü ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Bandırma’ya yapılması planlanan yeni spor salonu hakkında fikir alışverişinde bulunmak için Banvit Basketbol Kulübü Tesislerini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’e Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, Banvit BK Genel Menajeri Turgay Çataloluk, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Bandırma Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ve Genel Müdürlük çalışanları eşlik etti.
Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’e Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nu tanıtırken, bugüne kadar tesiste gerçekleştirilmiş yenileme ve modernize çalışmaları hakkında bilgi aktardı.
Tesislerdeki incelemelerden sonra Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’ün asıl ziyaret sebebi olan ve Bandırma’ya yapılması planlanan yeni spor salonu hakkında detaylı bir toplantı gerçekleştirildi. Son derece olumlu geçen ziyaret sonrası taraflar en kısa zamanda tekrar görüşmek ve salon projesine start vermek üzere vedalaştı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı