Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Türk Eğitim-Sen yetkiyi yine kaptırmadı

Türk Eğitim-Sen yetkiyi yine kaptırmadı

Eğitim kolunda Balıkesir'de Türk Eğitim-Sen bayrağı yine elinden bırakmadı.

Eğitim kolunda Balıkesir'de Türk Eğitim-Sen bayrağı yine elinden bırakmadı.
11 yıldan bu yana yetkiyi elinde tutan Türk Eğitim-Sen yine rakiplerinin önüne geçti.
Balıkesir genelinde 1 ve 2 nolu şubelerde yetkili sendika yine olduğu gibi Türk Eğitim-Sen'in oldu.
Türk Eğitim-Sen İl geneli Milli Eğitim Müdürlüğünde 3783 üyeyle ipi göğüslerken en yakın takipçisi Eğitim Bir-Sen 3354 üyede kaldı. Eğitim-Sen 1456 üyeye sahip olurken, Eğitim-İş 1292 üye, Aktif Eğitimciler Sendikası 314, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası 90, Tüm Eğitim ve Eğitim Müfettişleri Sendikası 26, Anadolu Eğitim Çalışanları Birliği Sendikası 15, Anadolu Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası 13, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Eğitim Çalışanları Sendikası 9, Eğitim ve Bilim Sendikalarının Sözü Sendikası 8, Özgür Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası 5, Ata Eğitim Bilim ve Kültür Çalışanları Sendikası 2, Eğitim Öğretim ve Bilim Çalışanları Hak Sendikası 1, Demokrat Eğitimciler Sendikası 1, Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası 1, Eğitim ve Saymanlık Çalışanları Derneği 1 üye ile temsil ediliyor.
Üniversite de yetki Türk Eğitim-Sen'de
Balıkesir Üniversitesi'nde, Türk Eğitim Sen 316, Eğitim-Sen 45, Eğitim Bir Sen 126, Eğitim İş 10 üyeye sahip. 
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yılmaz Kuran kendilerinin yetkili sendika olmasında büyük emek ve destek veren tüm sendika üyelerine teşekkür etti. 
Yetkili sendika olarak 11 yıldan bu yana bayrağı daima yukarıda tuttuklarını belirten Kuran Eğitim camiasında yetkiyi tekrar aldığımız için gururlu ve mutluyuz. Biz gücümüzü üyelerimizden alıyoruz. Üyelerimizin desteği ile yetkiyi aldık. Balıkesir'in genelinde yetkiyi aldık. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen büyük bir ailedir. Ailemizin büyüklüğünü 11 yıldan bu yana yetkiyi elimizde bulundurduğumuzun göstergesi. Bu onurlu yolda bizlere destek veren ilçe temsilcilerimize, bayanlar koluna, işyeri temsilcilerimize, bizleri hiç yalnız bırakmayan ve her zaman destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false