Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Türk Jandarması 174 Yaşında

Türk Jandarması  174 Yaşında

Balıkesirde Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıldönümü törenle kutlandı. İl Jandarma Komutanlığındaki kutlamalara Vali Ahmet Turhan eşiyle birlikte katıldı.

Balıkesir`de Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 174. Yıldönümü törenle kutlandı. İl Jandarma Komutanlığındaki kutlamalara Vali Ahmet Turhan eşiyle birlikte katıldı. 
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığındaki 174. yıl kuruluş yıldönümü etkinliklerine Vali Ahmet Turhan ve eşi, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Garnizon Komutan Vekili 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Haluk Şahar, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Levent Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, Emniyet Müdürü Halil Karataş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. İbrahim Şenöz, askeri personel ve aileleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu`nun gönderdiği mesajların okunduğu törende, Jandarma Teşkilatını tanıtan sergi gezildi. Uygulamalı gösteri bölümünde ise köpek timinin yaptığı gösteri davetliler tarafından ilgiyle izlendi. 174. Kuruluş Yıldönümü törenleri misafirhanede verilen yemek ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli