Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Türk Kızılayı bağışçıları ödüllendirdi

Türk Kızılayı bağışçıları ödüllendirdi

Manyasta son Kurban Bayramında Türk Kızılayına kurban bağışında bulunan üç kişiye teşekkür belgeleri ile kavurmaları verildi.

Manyas`ta son Kurban Bayramında Türk Kızılayına kurban bağışında bulunan üç kişiye teşekkür belgeleri ile kavurmaları verildi.
Kurban bağışında bulunan Mehmet Özdemir, Av.Zekeriya Tok ve Emine Kaya`ya Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar imzalı teşekkür belgesi ile bağışlanan kurbanın kesimini içeren CD ve 800 gr.lık kavurmaları Manyas Şubesi Başkanı Fikret Özyar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teslim edildi.
Bağışçı vatandaşlar, Türk Kızılayına nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yıllarda da ömürleri olduğu sürece Türk Kızılayına kurban bağışlamaya devam edeceklerini söylediler.
Ülkemizin en eski ve en güvenilir hayır kurumlarından olan Türk Kızılayına her zaman destek olacakları sözü veren bağışcılar, Kızılay sadece ülkemizin değil dünya insanlığının da acı günlerinde yer alan çok önemli hayır kurumlarının başında gelen bir kurumumuzdur diyerek sözlerini tamamladılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli