Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Türk Kızılayı Manyas Şubesinde ödül töreni

Türk Kızılayı Manyas Şubesinde ödül töreni

Türk Kızılayı Manyas Şubesinin Kızılay Haftası nedeni ile ilçedeki okullar arasında düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödül töreni şube binasında yapıldı.

Türk Kızılay`ı Manyas Şubesinin Kızılay Haftası nedeni ile ilçedeki okullar arasında düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödül töreni şube binasında yapıldı. 
Kızılay konulu kompozisyon, şiir ve resim dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren on dört öğrenciye ödüllerini Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şeref Selam, Milli eğitim Müdürü Temiray Çelik, Emniyet Amir Vekili Musa Ayar, Milli Eğitim Şube Müdürü Veli Darova, Manyas`lılar Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Önder Başaran, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş, Mimarlar Odası Temsilcisi İsmail Kaba verdi.
Ayrıca dereceye giren öğrencilerin okullarına Kızılay`a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi sunuldu. Türk Kızılay`ı Manyas Şubesi Başkanı Fikret Özyar, Türk Kızılay`ının sosyal ve kültürel alanda da üzerine düşeni layığı ile yaptığını söyledi.   
Manyas Kaymakamı Ertuğrul Avcı, "Türk Kızılay`ının çalışmalarını takdirle izliyoruz. Türk Milletinin her an yanında olan bunun yanında yurt dışında da bir felaket sırasında koşturan Kızılay`ın bu tür sosyal etkinlikler yapması da kurumun sosyal yapısı ile paralellik arz etmektedir." dedi.
Yarışmada ilkokul 1.kademe resim dalında ilk üç derece Darıca İlkokulundan Hayrünisa Küçük, Neslihan Okur, Serkan Okur`a gitti.
Şiir dalında Sıla Balcı (Atatürk Ortaokulu), Şahsenem Balcı ve Ahmet İnanç (Miralay Bekir Sami Bey Ortaokulu), kompozisyon dalında Şeyma Dilerbay (Atatürk Ortaokulu), Öznur Çalışır (Darıca O.O) Zeynep Tunç (Miralay Bekir Sami Bey O.O), Liselerarası şiir dalında Hasret Sarıaslan, İsa Alkan (İmam Hatip Lisesi), Aytekin Ilgaz (Salur ÇPL), kompozisyon dalında Anıl Kaygısız (Salur ÇPL) ve Ferhat Barçın (Adnan Hunca ÇPL) juri 3.lüğe değer eser bulamadı.
Bu arada yarışmaya katılan altı okulun yöneticilerine Türk Kızılay`ına verdikleri destekten dolayı teşekkür belgeleri verildi.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli