Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Türkiye Bilardo Şampiyonası Balıkesir ?de yapılıyor

Türkiye Bilardo Şampiyonası Balıkesir ?de yapılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un hayat bulan vizyon projelerinden olan Avlu Balıkesir´deki Kongre Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un hayat bulan vizyon projelerinden olan Avlu Balıkesir´deki Kongre Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap Müsabakaları Avlu Balıkesir´de başladı.
Bir hafta sürecek olan ve Dünya Şampiyonalarında dereceler elde eden sporcularında katıldığı şampiyonanın ilk gününde Başkan Uğur, bilardo ustalarını yalnız bırakmadı. 600´e yakın sporcunun mücadele ettiği müsabakayı bir süre izleyen Başkan Uğur, sporculara başarılar diledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi belediyesi destekleriyle düzenlenen müsabakalar 20 Ekim tarihine kadar sürecek. Müsabakalarda Büyükler, kadınlar ve gençler kategorilerinde olmak üzere 600´e yakın sporcu mücadele edecek. Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli