Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRKİYE İŞ BANKASI MARMARABİRLİK İLE PROTOKOL İMZALADI

TÜRKİYE İŞ BANKASI MARMARABİRLİK İLE PROTOKOL İMZALADI

S.S. Marmarabirlik Satış Kooperatifi ve Türkiye İş Bankası A.Ş Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile Marmarabirliğe bağlı kooperatif ortaklarına Türkiye İş Bankası Şubelerince uygun koşullarda nakdi kredi desteği verilecek

S.S. Marmarabirlik Satış Kooperatifi ve Türkiye İş Bankası A.Ş Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile Marmarabirliğe bağlı kooperatif ortaklarına Türkiye İş Bankası Şubelerince uygun koşullarda nakdi kredi desteği verilecek.
Protokole bağlı olarak, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol ,Başkan Vekili Mehmet Ali Yağcı, Kooperatif Müdürü Selçuk Karagöz  ve Türkiye İş Bankası Erdek Şube Müdürü R. Soner Tülbür  ile Tarımdan Sorumlu Müdür Yardımcısı Özkan Karadağ bir araya geldiler. Kefil olmadan, temlik karşılığında verilecek bu krediden kooperatif ortaklarının faydalanabilmesi için önce kooperatif merkezlerine gitmeleri ve verilecek olan ortalama teslimat yazısıyla işlemlerini başlatmaları gerekmektedir.
İş Bankası Erdek Şube Müdürü R.Soner Tülbür gazetemize yaptığı açıklamada ‘’Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün olduğu ve neredeyse Cumhuriyetimizle yaşıt olan ve bu yıl 98.yılını kutlayacak olan Türkiye İş Bankası’nın kurulduğu günden bu yana reel sektöre artan desteğiyle beraber ülkemizin stratejik olarak da çok önemli olan tarımsal faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla son yıllarda tarımsal bankacılık alanına özel önem verildiği bu amaçla, Marmarabirlik ile İş Bankası arasında imzalanan protokol neticesinde, üreticilerimizin ihtiyaçları için özel bir kredi kampanyası düzenlenmiştir. Kredi başvurusu yapmak için ortakları Şubelerine beklediklerini ifade etmiştir.
Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol ise İş Bankası ve Merkez birlik arasında yapılan protokolden memnuniyet duyduklarını ve tüm ortaklarına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı