Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Türkiye Kamu-Sen, davayı yakından izleyecek

Türkiye Kamu-Sen, davayı yakından izleyecek

Türkiye Kamu-Senin 12 Genel Başkanı ile avukatları Balıkesire geliyor.

Türkiye Kamu-Sen`in 12 Genel Başkanı ile avukatları Balıkesir`e geliyor.
Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Mustafa Koç ve şube başkanlarına akil insanlarının protesto eylemine katıldıkları için açılan davaya destek olmak için Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, beraberinde 11 genel başkan ve avukat ordusu Balıkesir`de olacak.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mustafa Koç, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yılmaz Kuran, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Muhammet Karakoyun, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Halil Aydoğdu ve sendika yönetim kurulu üyeleri akil insanların Balıkesir`e gelişi sırasında protesto eylemine katıldıkları için haklarında dava açıldı.
Dava 12 Kasım Salı günü Asliye Ceza Mahkeme`sinde görülecek. Bu dava Türkiye Kamu-Sen`i ayağa kaldırırken, Ankara`da bulunan genel başkanlar, avukatları ile birlikte Balıkesir`e gelerek şube başkan ve yönetim kurulu üyelerine destek olacaklar. Salı günü Balıkesir`e gelecek olan heyet adliye önünde saat 12.30`da basın açıklaması yapacak, 13.30`da ise duruşmaya katılacaklar.
Balıkesir`e gelecekler arasında, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve aynı zamanda Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu, Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Hasan Hüseyin Yılmaz, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Celal Karapınar, Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir ile Türkiye Kamu-Sen`e bağlı tüm genel merkezlerin avukatları yer alacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu