Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Türkiye, Romanya ve Malta ‘Sen Özelsin Projesi’nde buluştu

Türkiye, Romanya ve Malta ‘Sen Özelsin Projesi’nde buluştu

Erdek İlçesi Çakıl İlkokulu Ana Sınıf Öğretmeni İlknur Tosun ve Romanyalı ortağı Claudia Popa ile birlikte kurdukları, Çakıl İlkokulu Ana Sınıf Öğretmeni Alper Serkan Tosun'un ortak olduğu You're Special (Sen Özelsin) eTwinning

BanErdek İlçesi Çakıl İlkokulu Ana Sınıf Öğretmeni İlknur Tosun ve Romanyalı ortağı Claudia Popa ile birlikte kurdukları, Çakıl İlkokulu Ana Sınıf Öğretmeni Alper Serkan Tosun'un ortak olduğu You're Special (Sen Özelsin) eTwinning Projesi başarıyla uygulanıyor. 
Öğretmenler İlknur Tosun ve Alper Serkan Tosun, devam eden proje hakkında yaptıkları açıklamada “You're Special (Sen Özelsin) eTwinning Projesi ile duyularının, duygularının, sorumluluklarının, yeteneklerinin, gücünün ve en önemlisi kendinin farkında mısın? Kendini bul çünkü kendini ne kadar çok tanırsan o kadar mutlu olursun.                                    
Bu proje ile kendimizi tanıyalım." ifadelerini kullandı. 
You're Special (Sen Özelsin) eTwinning Projesi’nin Türkiye’den 4, Romanya’dan 11, Malta’dan 1 toplamda 16 ortağı bulunuyor. Eylül ayında başlayıp Mayıs ayında sonlanacak olan projede öğrencilerin yetenek ve özelliklerini keşfetmelerini sağlamanın yanı sıra yaratıcı düşünme, eğlenerek öğrenme becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli