Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Türkiyede bir ilk Belediye Meclisi ilk toplantısını Cumhuriyet alanında yapacak

Türkiyede bir ilk Belediye Meclisi ilk toplantısını Cumhuriyet alanında yapacak

CHPli Hüseyin Sarının başkanlığındaki Erdek Belediye Meclisi, ilk toplantısını, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, Cumhuriyet alanında, tüm vatandaşların önünde, saat 11.00de yapacak. Böylece belki de ilk kez, belediye meclisi, Cumhuriyet alanında halkla

CHP`li Hüseyin Sarı`nın başkanlığındaki Erdek Belediye Meclisi, ilk toplantısını, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, Cumhuriyet alanında, tüm vatandaşların önünde, saat 11.00`de yapacak. Böylece belki de ilk kez, belediye meclisi, Cumhuriyet alanında halkla birlikte toplantı gerçekleştirecek.
Sarı`nın başkanlığındaki meclis toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi`nden (CHP) Recep Eren, Canan Kırdar, Hasan Yapakçı, Burhan Karışık, Nimet Kalafat, Şükrü Talaş, Mehmet Ali Tetik, Çetin Gül, Gürol Süzgün ve İbrahim Beyoğlu;  Adalet ve Kalkınma Partisi`nden (AKP) ise Halil Aydöner, Ali Ertek, Pakize Ciciler, Kadir Gedik ve Ceyhun Mırız katılacak.
Aldığı oy oranına göre Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Erdek Belediye Meclisi`ne üye sokamadı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi`nde ise CHP`den başkan Hüseyin Sarı, Recep  Eren ve Canan Kırdar, AKP`den ise Halil Aydöner görev yapacak.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli