Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Türkoğlu, Bandırma´da görkemli törenle karşılandı

Türkoğlu, Bandırma´da görkemli törenle karşılandı

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO´su Milli eski basketbolcu Hidayet Türkoğlu Bandırma´da görkemli törenle ağırlandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO´su Milli eski basketbolcu Hidayet Türkoğlu Bandırma´da görkemli törenle ağırlandı.
Banvit Eurocup 2.Tur G Grubu ilk hafta mücadelesinde Bandırma´da oynadığı Bayern Münih karşılaşmasında Türkiye Basketbol Federasyonu CEO´su Hidayet Türkoğlu´nu misafir etti.
Karşılaşma öncesinde düzenlenen törenle basketbol yaşantısı boyunca NBA ve Türk basketbolundaki başarı ve hizmetlerinden dolayı Hidayet Türkoğlu´na şilt takdim edildi.
A Milli Takım eski Kaptanı ve NBA oyuncusu, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO´su Hidayet Türkoğlu Banvit - Bayern Münih karşılaşmasını izlemek için öğle saatlerinde Bandırma´ya geldi.
İlk olarak Banvit A.Ş.´yi ziyaret ederek burada Banvit A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit Genel Müdürü Turgut Görener, Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç ve Banvit BK Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ile görüşen Hidayet Türkoğlu daha sonra Banvit Çocuk Evi öğrencileri ve şirket çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Banvit A.Ş. ziyaretinden sonra hep birlikte yenen öğle yemeğinde basketbolla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda´´Türkiye´nin Gururu Hido´´ tezahuratları eşliğinde karşılanan Türkoğlu, salonda yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı.
Karşılaşma öncesinde ışık ve ses gösterileri ile takdim edilen Hidayet Türkoğlu´nun kariyeri ve başarıları büyük alkışlar eşliğinde anons edildi. Daha sonra Banvit A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener Hidayet Türkoğlu´nun resminin bulunduğu özel platformda kendisine şilt takdim etti. Banvit altyapı sporcuları ile fotoğraf çektiren Hidayet Türkoğlu karşılaşmayı Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç ile beraber takip etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli