Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor´da Basın Toplantısı

Bandırmaspor´da Basın Toplantısı

Bordo-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Av. Namık Havutça: ?Şu anda Bandırmaspor´un sıcak gelire ihtiyacı var?

Bordo-Beyazlı Kulübün Basın Sözcüsü Av. Namık Havutça, Bandırmaspor Yönetim Kurulu´nun almış olduğu kararlar ve sportif çalışmaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Kulübün çarşıda bulunan idari binasındaki toplantıya Futbol Şube Sorumlusu Soner Koçoğlu´da katıldı.
Bandırmaspor´un bugün 2.Lig Kırmızı Grubunda tek namağlup takım ünvanını taşıdığını hatırlatan Havutça, basın toplantısında şunları kaydetti: ?Puan sıralamasında da üçüncü sırada olmamız bizim için gurur vesilesi. Bandırmaspor yeni bir takım birçok oyuncuyu ilk defa bir araya gelmiş bir takım. Bu takımın oturması için zamana ihtiyacı vardır. Şu anda bende memnuniyetle görüyorum ki Sakaryaspor maçında takımımız güven veren bir oyun ortaya koydu. İstikrarlı ve estetik bir oyun ortaya koydu. Dün akşamki toplantıda, kadınların ve gençlerin stada çekilmesiyle ilgili yönetim kurulumuz bazı kararlar aldı. Özel bir çalışma yürüteceğiz. İkinci olarak Bandırma Basket Kulübüyle birlikte bir organizasyon yaparak, Bandırma Basket´in yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncularıyla, Bandırmaspor´un teknik heyeti, yönetimi ve futbolcuları bir araya getirip bir kardeşlik bir Bandırma ruhu yaratmak düşüncesindeyiz. Yine aynı toplantıda gelir yaratmak adına Bandırma´nın kurtuluşu olan 17 Eylül tarihini baz aldık. 1709 SMS kampanyamız için çalışmalar karar aşamasında.?
Benzinlik projesi hakkında da açıklama yapan Havutça ?Bandırmaspor´un en önemli sorunlarından bir tanesi finansal sıkıntılarımız. Başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz olağanüstü çabalarla iş dünyasıyla, kendi kaynaklarıyla birçok ödemeyi karşılama gayretindeler. Bandırmaspor için en önemli sorunlardan bir tanesi kalıcı finansal kaynakların yaratılması lazım. Otopark gelirleri dışında bir başka benzin istasyonu yeri alarak, Bandırmaspor´un finansal kaynaklarını çözülmesi için acil adımların atılması gerekiyor. Bu vesileyle Bandırmadaki iş dünyasına buradan bir kere daha sesleniyorum. Bu topraklardan kazandığımız gelirlerin bir kısmını da Bandırma´nın değeri olan Bandırma´nın markası olan Bandırmaspor´a katkı sunmaları önem arz ediyor? ifadelerini kullandı.
Toplantıda yönetim kurulundan Mustafa Der´in Futbol Şube Sorulusu Yardımcısı olarak görevlendirildiğini de hatırlatan Namık Havutça, ?Bandırmaspor´un finans sorunları hala ne yazık ki devam ediyor. Bu şu andaki yönetici kadromuzdaki arkadaşlarımızın özverileriyle ve maddi destekleriyle yürüyor. O bakımdan Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve Bandırma Belediye Başkanımızdan bu planladığımız benzin istasyonunun bir an önce hayata geçmesiyle ilgili somut adımlar atmamız gerekiyor. Şu anda Bandırmaspor´un sıcak gelire ihtiyacı var.
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli