Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Tuzla maçında da hedef 3 puan

Tuzla maçında da hedef 3 puan

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: ?Son 8 maçımızda bir seri yakalarsak play-off neden olmasın??

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ?Kendi evimizde oynayacağımız Tuzlaspor maçını 3 puanla kapatarak, hedefimizi sürdürmek istiyoruz? dedi.
Ligin bitmesine 8 hafta kaldığına dikkati çeken Sözeri, şunları söyledi:
?Tuzlaspor maçında sarı kart cezalısı olan Feyyaz ve sakat olan Taha forma giyemeyecek. Buna karşılık kırmızı kart cezasını tamamlayan Orhan Ovacıklı aramızda olacak. Bu maçı mutlaka kazanmak ve play-off şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. önümüzdeki 8 maçta bir seri yakalarsak, neden play-off´u yakalamayalım. Maç maç gidiyoruz ve her maça gereken önemi veriyoruz. Maç seçme lüksümüz yok. her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Tuzlaspor, puan cetvelinde üstümüzde yer alıyor. Futbolcularıma güveniyorum ve maçı kazanacağımıza inanıyorum.?
Giresunspor deplasmanından üç puanla dönen futbolcularını kutlayan Sözeri, şöyle konuştu:
?Futbolcularım, Ankara Keçiörengücü ve Altınordu maçlarının büyük bölümünü 10 kişi oynamalarına rağmen her iki maçtan da puan almayı başardılar. Ardından, Giresunspor maçından 3 puanla döndük. Bu maçta başta kalecimiz Gökhan olmak üzere tüm futbolcularımın mücadelesinden, taktik ve disipline bağlı oynamalarından çok memnunum. Bu maçta hep oyunun içinde kaldık. Böylece tüm Bandırma´yı olduğu gibi hepimizi çok üzen Eskişehirspor yenilgisini bir nebze olsun affettirdiğimizi düşünüyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Tuzla maçında hedef puan
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false