Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

U-15 takımımız farklı mağlup

U-15 takımımız farklı mağlup

Erdekspor U-15: 2 Gönen Belediyespor U-15: 6

Erdek 18 Eylül stadında oynanan U-15 gençler maçında konuk takım Gönen Belediyespor gençleri, güzel bir futbol sergileyerek hem üç puanı aldılar hem de ev sahibi takım Erdekspor`u açık farklı bir şekilde yenmeyi başardılar.
Maçı Abbas Özer yönetti. Her ne kadar böyle çekişmeli maçları tek hakemin yönetmesi zor olsa da bu maçta futbolculardan daha çok koşan orta hakem Abbas Özer bence alkışı hak eden bir yönetim gösterdi ve de alkışı hak etti diyebiliriz. 
Erdekspor U-15:  Hakan, Özkan, Burhan, Utku, Turhan, Abdullah, Mertcan (Ulaş), Levent (Halil), Doğuş ve Anıl on biri ile oynadı. Goller: Dk.12 Anıl, Dk.48 Ulaş. Teknik Sorumlu: Salman Koçu.
Gönen Belediyespor U-15: Berkay, Ömer, Yasin, Mustafa, Oğuzcan, Ayhan, Emre, Güray, Arda (Tarık), Enez ve Burak kadrosu ile sahada yer aldı.
Goller: Dk.33, 37 Burak,  Dk.45 Enez, Dk.62, 65, 67  Emre. Teknik Sorumlu: Mehmet Öge.
Maça Gönenspor iyi başladı ama golü bulan taraf ev sahibi takım Erdekspor oldu. Bir ileri topla tek başına giden ve kaleciyi geçip topu ağlara gönderen Anıl takımının ve de maçın ilk golünü attı 1-0. 
Golden sonra Gönenspor, Erdekspor kalesine yüklendi ve sağlı sollu ataklarla sürdürdüğü maçta golünü devre biterken Burak`ın kafa golü ile buldu ve ilk yarı atılan bu gollerle 1-1 kapandı.
İkinci yarıya Gönen yine hızlı girdi ve Burak`ın golüyle 1-2 öne geçti. Daha sonra Enez`in 45.dakikada attığı golüyle farkı ikiye çıkaran konuk takım bu kez iki dakika sonra Ulaş`ın frikikten attığı gole mani olamayınca fark tekrar bire iniverdi 2-3.
Maçın son 10 dakikasında sahada hakimiyeti eline geçiren konuk takım Gönenspor U-15 takımı, Emre`nin süper oyunu ile üç gol daha atınca sahadan 2-6 galip ayrılarak evine dönmüş oldu.
Maçın geneline baktığımızda konuk takım Gönen Belediyespor gençlerinin daha iyi oynadıklarını ve de daha iyi top yaptıklarını gördük. Oğuzcan, Ayhan, Emre, Enez ve Tarık 70 dakika boyunca sahada iyi gözüken oyunculardan oldular.
Erdekspora gelince, Burhan ve Anıl maç boyu oynadıkları oyunla beğeni kazandılar. Erdekspor`lu gençler daha henüz takım oyunu olarak fazla bir şeyler gösteremediler ama sahada spor adına centilmence iyi mücadele ettiklerini söyleyebiliriz.
Hemen söylemem lazım, tek hakemle maç oynamak gerçekten zor. Özellikle ofsayt pozisyonlarının gözlerden kaçtığını bununda maç sonuçlarını etkilediğini söyleyebiliriz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli