Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

U-15 takımımız lige mağlubiyetle başladı

U-15 takımımız lige mağlubiyetle başladı

Erdekspor 0 Bandırmaspor 3

2012-2013 Balıkesir Güney Marmara Bölgesi U-15 ligi bölgemizden 6 genç takımın katılımıyla başladı. 
Cumartesi günü Erdek 18 Eylül İlçe Stadında oynanan Erdekspor-Bandırma u-15 takımları arasındaki maçı misafir takım Bandırmaspor genç takımı 3-0 kazandı.
35`er dakikalık iki devre halinde oynan maçı Niyazi Hakan Dinkçi yönetti. 
İlk yarısı 0-2 Bandırmaspor takımın lehine kapandığı maçın ikinci yarısında da etkili oynayıp bir gol daha atan konuk takım Bandırmaspor U-15 takımı sahadan üç puanla ayrıldı.
Erdekspor: Hakan, Oktay, Uğur, Utku, Turan, Doğuş, Abdullah, Halil, Mertcan, Oktay ve Muhammet on biri ile sahaya çıktılar.
Bandırmaspor: Yunus, Okatay, Ünsal, Doğan, Emrah, İsmail, Muammer, Mehmet, Hüseyin, Tolunay ve Doğan on biri ile maça başladılar.
Goller: Dk.4 Muammer, Dk.29 Pen. Tolunay, dk.7o Berkay (ikinci yarıda oyuna dahil oldu)
U 15 Gençler Ligi sezonun açılış maçında her iki yarıda da sahada üstün olan konuk takım Bandırmaspor`du. 
Erdekspor U-15 takımı daha kuruluş aşamasında olan bir takım olması nedeniyle oyunda gücünü gösteremedi. Ama zaman zaman orta alanda yaptığı paslaşmalar ve yakaladığı önemli kontra ataklardan bu takımın yakın zamanda iyi işler yapabileceğini gösterdi. 
Önemli olanın skordan ziyade gençlerimizin bir spor organizasyonu içinde yan yana gelmelerinin başarılmasıdır. Tek hakem olmasına rağmen itirazsız ve centilmence geçen bu maç için başta çocuklarımız olmak üzere her iki takım yöneticilerimizi kutlamak isterim. Umarız maçlarımız bu şekilde sorunsuz ve de keyifli olarak devam eder. 
Haber: Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli