Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

U-19 Gençler Maçında Erdekspor 0 Bandırmaspor 3

U-19  Gençler Maçında Erdekspor 0 Bandırmaspor 3

İlçemiz 18 Eylül stadında oynanan U-19 gençler maçında lider Bandırmaspor U-19 genç takımı oynadığı güzel oyun ve attığı üç golle Erdekten üç puanla ayrılan takım oldu.

İlçemiz 18 Eylül  stadında oynanan U-19 gençler maçında lider Bandırmaspor U-19 genç takımı oynadığı güzel oyun ve attığı üç golle Erdek`ten üç puanla ayrılan takım oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen maçı Sercan Akçin, Çağrı İdi ve Encan Aydoğdu hakem üçlüsü yönetti. İlk yarının son dakikalarında Bandırmaspordan Emre`nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı müsabakada ayrıca ilk yarıda bir de penaltı kaçıran misafir takım Bandırmaspor müsabakayı 10 kişi tamamlamasına rağmen sahadan üç puanla ayrılan takım oldu. Maçı;
Erdekspor Barış, Ali, Serhat, Recep, Ferhat, Ümit, Ömer, Necati, Kubilay, Kaan ve Erdi onbiri ile oynadı.
Bandırmaspor    Ömer, Yiğit, Tevfik, Sergen, Bilal, Emre,Oğuz (Aygün), Nedim, Tunahan (Samet) Samet A. ve Oğulcan onbiri ile sahaya çıktılar.
 Goller: Dk.49 Oğuz, Dk. 65 Samet, Dk.85 Aygün
 K. Kart    Dk 44 Emre
 İlk yarısı  karşılıklı ataklarla geçen maçın ikinci yarısında hem heyecan vardı hem de goller. Oyunda maç boyu hakimiyetini sürdüren Bandırmaspor daha organize bir takım görüntüsündeydi. Maçı ikinci yarı on kişi götürmelerine rağmen oyunda bunu hissettirmeyen ve hatta ilk yarıdan da etkin bir futbol oynayan Bandırmaspor üç puanı alıp evine dönerken ilerisi için de iyi mesajlar veren bir takım görüntüsü verdi.
Erdekspor bu maçta golcü futbolcusu İsmet`in yokluğunu çok fazla hissetti diyebiliriz. Zaman zaman Ömer, Kaan ve Erdi`nin iyi oynadıkları dakikalarda Bandırmaspor sahasında tehlikeli olan Erdekspor`lu gençler yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince sahadan mağlup ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli