Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Üç muhtara belge

Üç muhtara belge

THK, Erdekli 3 muhtara teşekkür belgesi verdi

Türk Hava Kurumu(THK) Genel Başkanlığı, geçtiğimiz Ramazan ayında mahallelerinden en yüksek miktarda fitre-zekat bağışı toplayan Erdek´teki üç muhtara teşekkür belgesi gönderdi.
THK Erdek Şube Başkanı Temel Güven´e gönderilen teşekkür belgeleri, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından Ormanlı Mahallesi Muhtarı Nihat Karışık, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Ayşe Ertürk ve Turan Mahallesi Muhtarı İlker Dolan´a verildi.
İlçeye bağlı muhtarlarla yaptığı koordinasyon ve bilgilendirme toplantısında üç mahallenin muhtarına teşekkür belgelerini veren Kaymakam Çalık, şunları söyledi:

Yine bireyleri uyuşturucu ve diğer madde bağımlılıklarından koruma veya buna yakalananları kurtarma mücadelesine de katkı sağlamalıyız. AMATEM merkezlerinde tedavi görmek isteyenlere destek sunmalıyız. Bu merkezlerde tedavi olmak için gidecek kişilere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak biz de kısıtlı imkânlarımıza rağmen destek vermeye hazırız. Erdek´te, topluma zarar verecek olaylara karşı her çeşit önlem, güvenlik güçlerimizce alınmaktadır. Yine de siz değerli muhtarlarımızın, bu konularda çok dikkatli olup, aldığınız duyumları bizlere ve güvenlik birimlerine bildirmenizi bekliyoruz.?
Erdek´te görevini sürdürürken hep muhtarlarla iç içe olduğuna işaret eden Kaymakam Çalık, şöyle konuştu:
?Sık sık mahallelerinizi ziyaret ederek sizlerle iç içe oluyorum. Önümüzdeki günlerde yine başta kırsal mahallelerimiz olmak üzere tüm muhtarlarımızı ziyaret edeceğim. Başarılı çalışmalarınızın sürmesini diliyorum.?
Çalık, toplantının sonunda muhtarların sorun ve isteklerini yazılı olarak kendilerinden alırken, bunları ilgili ve yetkili makamlara ileteceğini belirtti.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: muhtara belge
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli