Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Üç balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

Üç balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

6 metrelik kayıkla denize açılan üç amatör balıkçıdan hala haber alınamıyor.

6 metrelik kayıkla denize açılan üç amatör balıkçıdan hala haber alınamıyor.
Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde Erdek Limanından ayrılarak Tavşanlı Adası ile Musakça sahili arasında, ağ attıkları tahmin edilen üç balıkçının bulunduğu tekne, gecenin ilerleyen saatlerine kadar limana dönmeyince arama çalışmaları başlamıştı.
Pazar günü sabah sularından itibaren Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot, Erdek Mayın Filo Komutanlığı`na bağlı mayın arama tarama gemisi, Çanakkale`den gelen SAS komandoları ile Erdek`li balıkçı teknelerinin körfezde aradığı üç balıkçı ile teknelerine ulaşılamadı.
Denize açılırken karşılaştıkları ve selamlaştıkları balıkçı arkadaşlarından sonra gecenin ilerleyen saatlerinde kaybolan üç balıkçıdan birisinin annesi ile telefon görüştüğü belirtiliyor.
Erdek`li eski balıkçılar, teknenin küçük oluşu, ağları çekme noktasında suya daha da yaklaştırabileceği bu esnada aniden çıkan fırtınanın tekneyi batırmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu.
Tekne battı ise, o zaman su yüzeyinde, tekne ile ilgili herhangi bir eşyaya rastlanmamasının da şaşırtıcı olduğu ifade ediliyor.
Üç balıkçıyı arama çalışmaları devam ederken, hala kendilerine ulaşılamayan Nahit Doğruel, Selçuk Eğritepe ile Tanay Koska`nın aileleri çocuklarına bir an evvel kavuşmak için dua ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli