Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Uğur, Bandırma´da karla mücadele çalışmalarına katıldı

Uğur, Bandırma´da karla mücadele çalışmalarına katıldı

Yoğun kar yağışı nedeniyle bir süre kapanan ve kontrollü olarak trafik akışının sağlandığı Balıkesir-Bandırma karayolundaki çalışmalara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, mahsur kalan vatandaşların araçlarının kurtarılması çalı

Yoğun kar yağışı nedeniyle bir süre kapanan ve kontrollü olarak trafik akışının sağlandığı Balıkesir-Bandırma karayolundaki çalışmalara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, mahsur kalan vatandaşların araçlarının kurtarılması çalışmalarına destek verdi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle bir süre trafiğe kapanan ve ardından kontrollü olarak trafik akışına izin verilen Balıkesir-Bandırma karayolunda çalışmalar hızlandı.
Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü´nün çalışmalarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, mahsur kalan vatandaşların araçlarının kurtarılması çalışmalarına destek verdi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, İtfaiye ve BASKİ ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Uğur, görevli personele de kolaylıklar diledi.
Araçları yolda kalan vatandaşların otomobillerinin kurtulması için çalışmalara destek veren Uğur, kimi zaman araç ittirdi, kimi zaman ise direksiyona geçerek araçların kardan kurtulmasını sağladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı