Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Uğur, berber esnafı ile bir araya geldi

Uğur, berber esnafı ile bir araya geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen istişare toplantısında berber esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile bir araya geldi.

Balkonuk Center´de düzenlenen toplantıya oda üyesi berberler katıldı. Salonda Büyükşehir Belediyesi´nin vizyon projelerinin fotoğraflarının yer aldığı resimlerde sergilendi.
Toplantıda berber esnafının sorunları konuşulurken, özellikle berberlerin haftada bir gün tatil yapma istekleri gündeme getirildi. Berberlerin tatil ve diğer isteklerini çözüme kavuşturmak için hazır olduklarını söyleyen Başkan Uğur, bu konuda oda üyelerinin anlaşarak isteklerini odaları aracılığı ile iletmelerinin yeterli olacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Başkan Uğur tarafından berber esnafına Büyükşehir Belediyesi´nin projelerinin anlatıldığı kitapçıklar ve hediyeler verildi. Toplantıya Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ile berber esnafı katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli