Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Uğur, Fırat Kalkanı gazisini ziyaret etti

Uğur, Fırat Kalkanı gazisini ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur´unda aralarında bulunduğu Balıkesir protokolü Suriye´nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı´na katılan ve El-Bab bölgesinde bombalı araç patlaması sonucu yaralanan

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur´unda aralarında bulunduğu Balıkesir protokolü Suriye´nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı´na katılan ve El-Bab bölgesinde bombalı araç patlaması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Rıza Gül´ü tedavi gördüğü Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi´nde ziyaret etti.
Ziyarette Vali Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir yer aldı.
Piyade Uzman Çavuş Rıza Gül ile bir süre sohbet eden ve acil şifalar temennisinde bulunan Başkan Uğur, tedavisi devam eden gazinin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; Türkiye´nin terörle mücadelesinin mutlaka ama mutlaka başarıyla sonuçlanacağını ifade eden Vali Yazıcı, "Terörle olan mücadelede her türlü meşruiyetimiz vardır. Her türlü üstünlüğümüz vardır. Azim ve kararlılıkla bu mücadele yapılacaktır. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Devletimize milletimize zeval vermesin. Devlet de millet de şehit ve gazilerimizle beraberdir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe istikbalimiz bu günlerimizden çok daha aydınlık çok daha parlak olacaktır. Bu ülkenin mutluluğu, huzuru, güveni, istikrarı, istikbali ve istiklali için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Başkan Uğur´da; ülkemizin birliği ve dirliği için mücadele verirken şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet geride kalanlarına sabırlar dileyerek yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar diledi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli