Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Uğur, Gönül Sofrası´nda şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Uğur, Gönül Sofrası´nda şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.

Şehit aileleri ile Gazileri ´Gönül Sofrası´nda ağırlayan Başkan Uğur, kapıda karşıladığı şehit yakınları ve gazilerle yemek sırasında da yakından ilgilendi.
Uğur, şehit yakınları, gaziler ve çocukları ile bol bol sohbet edip onları dinledi, çocukları sevdi. Kendisine iletilen sorun ve istekleri de dikkatle dinleyip gereğinin yapılması için talimat veren Başkan Uğur, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen aileleri kırmayıp hatıra fotoğrafı çekildi.
Her bir protokol üyesi şehit yakınları ve gazilerle birlikte iftarını açarken, yemeğin ardından çaylar içilip sohbet edildi.
Şehit aileleri ve gaziler hem iftar yemeği hem de protokol masası yerine böyle samimi bir ortamın oluşturulduğu düzenlemeden dolayı Başkan Uğur´a teşekkür ederken, program boyunca canlı performans ile çalınan tasavvuf musikisi davetliler tarafından beğeniyle dinlendi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur konuşma yaptığı iftar programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a, Türkiye Gazi Vakfı Bandırma Şubesi Başkanı Hasibe Beyhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli