Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Uğur, Sındırgı´yı Termalde Dünya Markası Yapacağız

Uğur, Sındırgı´yı Termalde Dünya Markası Yapacağız

Sındırgı İlçesini ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Sındırgı´yı termal kaplıcaları ile dünya markası yapmaya kararlı olduğunu açıkladı.

Sındırgı İlçesini ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Sındırgı´yı termal kaplıcaları ile dünya markası yapmaya kararlı olduğunu açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediyesi´nin sosyal projeleri arasında yer alan Toplu Konut Projesi ve diğer projelerin bilgilendirme toplantısına katıldı.
Sındırgı Belediyesi´nin kısa bir süre önce yapımını tamamladığı Kademe binasında gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Uğur´un yanı sıra AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti Sındırgı İlçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Sındırgı´nın vizyonunu yansıtacak Sındırgı Meydanı ve yeraltı otoparkı projesi için 3,5 milyon lira bütçe ayırdıklarını ifade etti.
Balıkesir´e merkezi hükümetin ve yerel yönetimlerin yatırımlarıyla birlikte çağ atlatacaklarını belirten Uğur, Balıkesir´in de ehil siyasetçi ve yöneticiler tarafından daha iyi yerlere geleceğini söyledi.
Balıkesir´in makus talihini değiştirecek Büyükşehir Projesi´nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın projesi olduğuna dikkat çeken Başkan Uğur, "30 Mart 2014´te Balıkesir, büyükşehir belediyesi oldu. Büyükşehir belediyesinin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Kendisi 1994´te İstanbul´a büyükşehir belediye başkanı oldu, İstanbul´un makus talihi değişti. İşlerin başına ehil insanları getirdi. Parayı iyi yönetti ve projeleri uyguladı başarılı oldu. Şimdi hükümetin başında ehil bir Başbakan var: Ahmet Davutoğlu. Devletin başında ehil bir Cumhurbaşkanı var: Recep Tayyip Erdoğan. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, değerli milletvekillerimiz var Avukat Mahmut Poyrazlı aramızda. Hepsi Balıkesir sevdalısı, hepsi Balıkesir´e hizmet etmek istiyor.? dedi.
Uğur: "Milliyetçilik lafla olmaz icraatla olur"
1 Kasım seçimi öncesinde siyasi istikrar vurgusu yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Milliyetçilik laf üretmekle olmuyor. Milliyetçi adam elini taşın altına koyar. Gelir iktidar ortağı olur. Hizmet eder. O milliyetçiyim, vatanseverim diyenler hükümetten kaçtı, iktidar olmaktan kaçtı. En son rahmetli Alparslan Türkeş´in oğlu Tuğrul Türkeş "Benim babam üç milletvekiliyle başbakan yardımcısı oldu, risk aldı bu memlekete hizmet etti. Ben AK Parti´den aday oluyorum, hizmet, milliyetçilik AK Parti´de.? dedi.
İşte bizde bu milliyetçilik anlayışıyla Balıkesir´e Sındırgı´ya hizmet ediyoruz. O´nun için 1 Kasım seçimleri çok önemli. Bütün milletvekillerimiz Balıkesirli, Balıkesir sevdalısı. Balıkesir´in tüm problemlerini bilen, yatırımları takip edip, yatırımları getirecek, bizlere yardımcı olacak. Sındırgılılarda desteğini vereceğiz. Siyasi istikrar olmadan ekonomik istikrar olmaz." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli