Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Uğur, su baskınına uğrayan evlerde inceleme yaptı

Uğur, su baskınına uğrayan evlerde inceleme yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, geçtiğimiz gece Altıeylül İlçesinde meydana gelen ana şebeke hattındaki patlama sonucu su basan evde hayatını kaybeden vatandaşın ailesini ziyaret edip, taziyede bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, geçtiğimiz gece Altıeylül İlçesinde meydana gelen ana şebeke hattındaki patlama sonucu su basan evde hayatını kaybeden vatandaşın ailesini ziyaret edip, taziyede bulundu. Yaşanan olaydan dolayı üzüntüsünü ifade eden Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi olarak ailenin yanında olduklarını, bununla birlikte su baskınından dolayı mağdur olan 11 evdeki hasarların da giderileceğini belirtti.
Dün bölgeye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreter Yardımcısı ve İtfaiye Dairesi Başkanı Nazım Ergelen, Zabıta Dairesi Başkanı Gürkan Kurtbaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Şaban Akkol, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ve yardımcılarından bilgi aldı. Evleri tek tek dolaşıp inceleyen Başkan Uğur, vatandaşlarla da görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Uğur, meydana gelen zararları en kısa sürede gidereceklerini söyledi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı