Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Uğur, TÜMSİAD üyelerini ağırladı

Uğur, TÜMSİAD üyelerini ağırladı

TÜMSİAD üyelerini ağırlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Merkez Bankası´nın araştırmasına göre Türkiye´de emlak değeri en çok yükselen ilin Balıkesir olduğunu açıkladı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Balıkesir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Koçak ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u ziyaret ettiler.
Olağan genel kurullarını gerçekleştirdiklerini ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Koçak, 2011 yılında TÜMSİAD´ı Balıkesir´de kurucu başkan olarak faaliyete geçirdiklerini söyledi. Yeni bir yönetim hazırladıklarını belirten Koçak, derneğin daha aktif bir şekilde görev yapacağını söyledi.
Sanayicilerden, esnaf ve tüccarlardan oluşan heyeti ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Başkan Uğur, Balıkesir ve ülkeye faydalı olmaları temennisinde bulundu. Merkez Bankası´nın yaptığı gayrimenkul araştırmasına değinen Uğur, Balıkesir´in değerinin arttığını söyledi. Uğur şöyle konuştu: ?Araştırmaya göre konut fiyat endeksinde Türkiye´de en yüksek yıllık değişimin gerçekleştiği % 24.37 ile Balıkesir birinci. Balıkesir´in taşı toprağını altın yaptık. Şuan bizim Bandırma´ya da çekmeye çalıştığımız yatırım 10 milyar doların üzerinde. Bunu da Bandırma´da gerçekleştireceğiz. Balıkesir´de bu kadar yatırım olunca gelecek olanda artacak. Balıkesir´in geleceği parlak önü çok açık. Balıkesir´in geleceğini iyi planlamak gerek. Balıkesirli Balıkesir´de harcasın Balıkesir´de tüketsin istiyoruz, planımız bu.?
Ziyaret sonunda Başkan Uğur ve TÜMSİAD üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Eşref Koçak, Başkan Uğur´a teşekkür hediyesi verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli