Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Uğur, devlet övünç madalya töreninde

Uğur, devlet övünç madalya töreninde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Valiliği'nin düzenlediği Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Valiliği’nin düzenlediği Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine katıldı. Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törende Başkan Uğur’un yanı sıra Vali Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Lokman Ali Şehit, belediye başkanları, daire müdürleri, askeri ve yargı erkânı, şehit ve gazi aileleri yer aldı.
Törende, Uzm. J. Kad. Çvş. Erhan Yürüdür, Gazi J.Uzm. Onb. Bilal Güngörmüş ve Malul Gazi Polis Memuru Fevzi Cantürk’ün öz geçmişleri okundu. Daha sonra sahneye davet edilen Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon ve Okullar Komutanı Tuğgeneral Lokman Ali Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Uzm. J. Kad. Çvş. Erhan Yürüdür’ün ailesi ile Gazi J.Uzm. Onb. Bilal Güngörmüş ve Malul Gazi Polis Memuru Fevzi Cantürk’e devlet övünç madalyalarını sundu.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli