Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Uğur, Burhaniye'yi Ege'nin incisi yapmaya kararlı

Uğur, Burhaniye

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Burhaniye Belediyesi'ni AK Partinin adayının kazanmasıyla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un bu ilçeye ilgisi farklılaştı.

30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Burhaniye Belediyesi'ni AK Partinin adayının kazanmasıyla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'un bu ilçeye ilgisi farklılaştı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kurmaylarıyla birlikte merkezi hükümetin ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet ve yatırımlarını yerinde incelemek için Burhaniye ilçesine çıkarma yaptı. Genel Sekreter Osman Yenidoğan, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ve daire başkanlarının da yer aldığı programda Burhaniye halkına yatırım müjdeleri veren Başkan Uğur, Burhaniye'ye daha önce sözünü verdikleri anfi tiyatro projesinin ihale aşamasına geldiğini açıkladı.
Burhaniye İlçesi için çok önem arz eden zeytin ürünü ilaçlaması hakkında da bilgi veren Uğur, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri zeytin sineğiyle mücadeleyi bu sene de sürdüreceklerini söyledi.
Başkan Uğur, ayrıca Burhaniye'nin rüyası olarak ifade edilen Reşitköy Barajı Projesinin 2015 Yatırım Programında yer alacağını açıklaması, Burhaniyeliler tarafından büyük sevinçle karşılandı.
Uğur: Kırsala yönelik hizmetler hızlı bir şekilde başlayacak”
AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı ziyaretiyle Burhaniye programına başlayan Başkan Uğur, burada Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Poyrazlı, AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Onur Bedir, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, partililer ve vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı'nda parti kurmayları ve vatandaşlara Burhaniye'ye yönelik yeni yatırım müjdeleri veren Başkan Uğur, Burhaniye halkının Necdet Uysal'ı başkan seçerek beklentilerinin ne kadar yüksek olduğunu gösterdiklerini belirtti.
Büyükşehir Belediyesi olarak 18 bin metrekare alana hizmet verdiklerini kaydeden Uğur, İl Özel İdaresinin sorumluluğunu da üzerimize aldık. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak araç parkımızı genişlettik. Mevsim şartları itibariyle kısa sürede kırsal alana yönelik yatırımlar hızlı bir şekilde başlayacak” dedi.
Uğur, Burhaniye'de Pensilvanya ve muhalefet partilerine yüklendi
Türkiye'nin 7 Haziran'da genel seçimlere gideceğini ve bazı grupların AK Parti'nin önünü kesmek için çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Başkan Uğur, paralel yapıya ve muhalefet partilerine yüklendi.
Başkan Uğur, sözlerini şöyle sürdürdü: Pensilvanya çetesinin içi saman dolu gazetesi var. Geçenlerde bir makale yayınlandı bu içi saman dolu gazetede. Makalede diyor ki: Bundan üç ay önce olsaydı CHP'ye oy verecektim, şimdi oyumu HDP'ye vereceğim.” Bunlar AK Parti iktidar olmasında kim olursa olsun diyorlar. Ama bir taraftan da mağluplar kulübü var. Bu muhalefet yenilen pehlivan misali güreşe doymuyor. AK Parti girdiği tüm seçimleri kazandı bu seçimde de birinci olacak”
Uğur: Ustamız Recep Tayyip Erdoğan'dır”
Yatırımlarla birlikte Burhaniye'nin Ege'nin İncisi” haline geleceğini ifade eden Başkan Uğur, Burhaniye'nin otobüslerini yenileyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Burhaniye'ye anfi tiyatro yapacağımızın sözünü vermiştik. Anfi tiyatronun projesini hazırladık ve en kısa zamanda ihaleye çıkacağız. Biz hizmet yaparken hiç kötü düşünmedik, enkaz edebiyatı yapmadık. Bizim ustamız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizde ustamızın izinden giderek Burhaniye'yi Ege'nin incisi yapacağız” dedi.
Başkan Uğur, Ak Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında, 15 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Burhaniye Hükümet Konağı'nda incelemede bulundu.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli