Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Uğur´dan personeline ?Sosyal Denge? Tazminatı

Uğur´dan personeline ?Sosyal Denge? Tazminatı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzaladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmza Törenine, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ile Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.
İmza töreni ardından Başkan Uğur´a teşekkür eden Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Büyükşehir´deki alttan üste kadar tüm personelin ekip ruhu içerisinde çalıştığını söyledi.
Turbay konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Başkanımızı yıllardır Ankara´dan siyasetten tanıyorum. Sevdiğim bir dostum ve arkadaşımdır. Siyasete yön verebilen ve çığır açan bir belediye başkanımızdır. Kendisinin çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İşveren olarak gereğini yerine getirmiştir. Bu anlamda arkadaşlarımızın da gayretleri devam ediyor.?
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nden çalışan memurlarla ilgili Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzaladıklarını söyleyen Başkan Uğur, sözleşmenin Balıkesir´e hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından sözleşmenin imzalanmasıyla sona eren törende, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Cenk Davulcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli