Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Uğur, icraatları ile fark yaratacaklarını açıkladı

Uğur, icraatları ile fark yaratacaklarını açıkladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün bir döneminde yaptığı park, bahçe, spor sahası ve sosyal alan düzenlemeleri gibi hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün bir döneminde yaptığı park, bahçe, spor sahası ve sosyal alan düzenlemeleri gibi hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı.
Başkan Uğur'un yanı sıra Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, AK Parti Milletvekili Adayları Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Mustafa Canbey ve vatandaşların yer aldığı törenin ardından temsili olarak Aile Parkı'nın açılışı yapıldı.
Balıkesir'in Büyükşehir Belediye olmasıyla birlikte şehrin kabuk değiştirdiğini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir'in marka şehir olma yolunda önemli hamleler yaptığını kaydetti. Altıeylül Belediyesi'nin bir yıllık çalışmaları hakkında bilgi veren Altıeylül Belediye Başkanı Kafaoğlu, hedeflerinin Mutlu İnsanlar Şehri Altıeylül olduğunu söyledi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, büyükşehir belediyesi ve merkezde iki ilçe belediyesinin kurulmasıyla birlikte yatırım ve hizmetlerin arttığına dikkat çekti.
Başkan Uğur sözlerini şöyle sürdürdü: Altıeylül Belediyemizin, bir sene içerisinde yaptığı park-bahçe ve oyun çocuk parklarının toplu açılışını yapıyoruz. Altıeylül ilçemize Balıkesir'imize hayırlı uğurlu olsun. Buraya ilk hizmetimiz; Plevne Mahallesi'yle Gaziosmanpaşa Mahallesini birleştirmek oldu. Geçitle iki mahalleyi bir yıl önce birleştirdik. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Balıkesir merkezin iki ilçe olmasıyla hizmetler eskisinden çok farklı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri Balıkesir'in ihtiyacı olan yatırımları yapıyor”
Uğur: Onlar konuşur biz yaparız”
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bir yıl boyunca planlamasını yaptığı yatırım ve hizmetlerin toplu temel atma törenini gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Uğur, hizmet odaklı belediyecilik anlayışla fark oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
Başkan Uğur, Yarın, Balıkesir'de çok önemli yatırımların temelini atacağız. Hayvan Barınağı'ndan başlıyoruz, sonrasında Susurluk'taki Buzağlık Köprüsünde devam edeceğiz. Oradan Emniyet-Basri Otel- Gençlik Merkezi ve İstasyon Meydanı Kavşak düzenlemelerini yapacağız. Trafik sıkışıklığından dolayı vatandaşlarımız bir kilometreden fazla bekliyor. Bu soruna çare bulacağız. Daha sonra çocuk köyünün temelini atacağız. AK Partili Belediyeler çalışıyor. Onlar konuşur AK Parti yapar. Biz yaptığımız icraatlarla farkımızı göstereceğiz. İnşallah 7 Haziran'daki seçimlerle yatırımların devam etmesi en büyük arzumuz. Balıkesir, istikrardan yana oyunu kullanacak.” dedi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli