Ükünç ve Özgüçlü, Erdek´te
Yıllarca Bandırma´da astsubay-hakem olarak görev yapan Faruk Ükünç ve Nuri Özgüçlü ile Erdek´te buluşarak hakemlik anılarını tazeledik.
Spor Haber
Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi 03:15
Güncelleme: 19 Temmuz 2021 03:15
Ükünç ve Özgüçlü, Erdek´te

Yıllarca Bandırma´da astsubay-hakem olarak görev yapan Faruk Ükünç ve Nuri Özgüçlü ile Erdek´te buluşarak hakemlik anılarını tazeledik.
Halen yaşamını İzmir´de sürdüren Faruk Ükünç, Bandırma´da 1981-1991 yılları arasında görev yaptıktan sonra Eskişehir´e atandığını, Nuri Özgüçlü ise Bandırma´dan, Konya´ya görevlendirildiğini belirterek, "Bandırmayı çok sevdik. Bandırmalılara hakemliği de sevdirdiğimizi düşünüyoruz. Bizler, o dönemde, Hayri Göker ve İlhan Mete´den kalan hakemlik zincirini devam ettirdik. Yine o dönemde, Bandırma´da bir hakemlik ekolü oluşturduk" dediler.
Ükünç ve Özgüçlü, o yıllarda, hakem klasmanlarının ağırlığını astsubay hakemlerin oluşturduğu vurgulayarak, şunları söylediler:
"Tabii o yılların Bandırmasındaki amatör futbol kulüplerinin de büyük bir saygınlığı ve ağırlığı vardı. Hepsi bizlere çok saygılıydı. Yeni hakemlerin yetişmesine katkı sağladık. Hakemliğimizin en güzel yıllarını Bandırma´da yaşadık. Çok güzel anılarımız oldu. Halen ikinci bir memleketimiz olarak gördüğümüz Bandırma´daki gelişmeleri sosyal medyadan takip ediyoruz."
Ükünç ve Özgüçlü, sporun en büyük kazancının dostluklar olduğunun altını çizerek, "Ülkemizin her yerinde spor yoluyla edindiğimiz dostlarımız bulunuyor" dediler.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Ükünç Özgüçlü Erdek
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
1

Manyas Barajı’nda Tehlike :

2

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

3

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

4

BANÜ’de medya zirvesi

5

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

6

Ahmet Mekin hastanede

7

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!