Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ulaştırma Bakanına Balıkesir´in alt yapı sorunları aktarıldı

Ulaştırma Bakanına Balıkesir´in alt yapı sorunları aktarıldı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Balık

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Balıkesir´in talep ve sorunlarının iletildiği video konferans görüşmesi gerçekleştirildi.
Balıkesir´e yapılacak olan yatırımların ele alındığı toplantıda, Bakan Karaismailoğlu sunulan raporların hizmete alınacağı sözü verdi.
Balıkesir´in ulaştırma ve altyapı konusundaki sıkıntı, talep ve planlanan yatırımları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında düzenlenen video konferans ile masaya yatırılırken, devam eden yatırım projelerinin son durumu ile öncelik arz eden diğer projeler değerlendirildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu´na Balıkesir´in taleplerini iletme imkânı bulduklarını söyleyen Vali Ersin Yazıcı, "Sayın Bakanımızla ilimizi ve bölgemizi yakından ilgilendiren ulaşım projelerini konuştuk, taleplerimizi ve beklentilerimizi dile getirdik. Özellikle hava ulaşımı konusunda Balıkesir´e özel bir yaklaşım sergilenmesini istedik." ifadelerini kullandı.
Video konferans sistemiyle gerçekleştirilen toplantıda, Balıkesir heyetiyle görüş alışverişinde de bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Balıkesir ve çevresinde kara, hava ve demiryolu ulaşımı noktasında çok ciddi yatırım projelerinin yürütüldüğünü kaydederek, söz konusu sürecin aksamadan devam edeceği bilgisini verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli