Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ülkü Ocağı yeniden açılıyor

Ülkü Ocağı yeniden açılıyor

İlçede uzun yıllar faaliyet gösterdikten sonra kapatılan Ülkü Ocağı Erdek Şubesi yeniden açılıyor.

İlçede uzun yıllar faaliyet gösterdikten sonra kapatılan Ülkü Ocağı Erdek Şubesi yeniden açılıyor.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi kurulum aşamasında ilk istişare toplantısını yaptı.
1994 yılında kurularak faaliyete geçen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi, yaklaşık 5 yıldan bu yana kapalıydı.
Erdek gençlerinin isteği üzerine MHP Erdek İlçe Başkanlığı yöneticileri ile yapılan temaslar sonucu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakıfları nezdinde ilçemize yeniden şube açılmasına karar verildi.
Türk Milliyetçisi gençlerin girişimi sonucu yeniden ilçeye kazandırılmak istenen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi açılış aşamasında ki ilk istişare toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.
Ali Nejat Simitçi'nin organizasyonunda düzenlenen ilk istişare toplantısı Erdek Hal Kahvehanesinde gençlerin katılımıyla yapıldı.
İstişare toplantısının ardından basına bilgi veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanı olması düşünülen Ali Nejat Simitçi, Ülkü Ocakları'nın bozkurtlu bayrağını dalgalandırmak üzere kolları sıvadıklarını söyledi.  
  Çıktıkları yolda Yüce Rabbim utandırmasın yar ve yardımcımız olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda gayret ve mücadele bizden, zafer yüce Allah'tandır” diye konuşan Ali Nejat Simitçi, Bugün bizlere verilen bu kutlu görevi yüce Allah'ın izniyle en iyi şekilde yerine getireceğimize inancımız tamdır. Uzun yıllardır Erdek'te Ülkü Ocağı'nın bulunmaması bizleri derinden yaralıyordu. Hiç zaman kaybetmeden faaliyetlerimize başlayacağız. Önce Yüce Allah'ın sonrada sizlerin yardımlarıyla Ülkücü Hareketi temsil noktasında zerre zafiyet göstermeden, zerre taviz vermeden hak ettiği en iyi yerlere taşıyacağımıza emin olabilirsiniz. Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan siz değerli ülküdaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun.” dedi.
Gerçekleştirilen istişare toplantısında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Şubesi Başkanlığına Ali Necat Simitçi'nin getirilmesi kararı alınırken, diğer görevleri üstlenecek isimlerde belli oldu.
Disiplin Kurulu Başkanı: Korhan Keskin
Teşkilatlanma Birimi Başkanı: İsmail Dalgıç
Muhasip: Batuhan Kutas
Sosyal Faaliyetler Birimi Başkanı: Ali Özgen
Ocak Sorumlusu Başkanı: Kemal Erdem
Ortaöğretim Birimi: Övünç Arslan
Taşra Mahalle Biriminden Sorumlu: Halim Gagit
Yedekler: Alpcan Kırgül, Seyit Tekkanat, Onur Kertiş, Eren Özcan, Orhan Erdem, Erhan Zorlu, Serkan Uzun. 
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı