Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Balıkesirde

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Balıkesirde

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Balıkesire geldi. Kılavuz geldiği Balıkesirde, Balıkesir Belediyesini, MHP Balıkesir İl Başkanlığını ve Balıkesir Ülkü Ocağı Başkanlığını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Balıkesir`e geldi.
Kılavuz geldiği Balıkesir`de, Balıkesir Belediyesi`ni, MHP Balıkesir İl Başkanlığı`nı ve Balıkesir Ülkü Ocağı Başkanlığı`nı ziyaret etti. 
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Balıkesir Ülkü Ocakları il Başkanı Coşkun Özkan, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran ve yüzlerce Ülkücü ile buluştu. 
İlk olarak Balıkesir Ülkü Ocakları İl binasında ülkücülerle bir araya gelen Olcay Kılavuz, burada yaptığı konuşmada, ülkücülüğün anlam ve önemini anlattı.
Ülkenin içerisinde bulunduğu sıkıntılı günlerde herkese çok önemli görevlerin düştüğünü ifade eden Kılavuz şöyle konuştu: 
"Ülkücü Hareketin geçmişte binlerce şehit verdiğini hatırlatıp, bu dava böylesine kutlu ve dualı bir davadır. Ülkü Ocakları`nda bulunan her birey bunun farkında ve bilincinde olmalıdır. Ülkü Ocaklarında bulunan herkes bu davayı; şu kişi şu görüşten, bu kişi başka görüşten ayrımı yapmadan her kesime ulaştırmalı ve onlara ülkemizin ne kadar kritik bir dönemde olduğunu anlatarak bilinçlendirmelidir. Ülkücülüğümüz Allah`ın kulu ve milletin hizmetkarı olma davasıdır. Bu bizler için birer şereftir hatta var oluşumuzun yegane esasıdır. Böylesine kutlu bir dava o nispette kutlu bir iman, kutlu bir aşk, kutlu bir bilinç, kutlu bir aksiyon ve kutlu bir karakter ister. İhanet çemberinin tam ortasında bulunan ülkemiz üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtma görevini geçmişten bu yana üstlenen biz Ülkü Ocaklılar, bundan bir an olsun tereddüt duymadan kutsal görevimizi ifa ettik ve iradeli duruşumuzdan asla ödün vermedik vermeyeceğiz. İdam sehpalarına çıkarken nasıl kararlı olduysak şu an da bize düşen aynı kararlılıkla mücadele etme görevi gene bizlere düşmüştür. Allah bu kutlu davanızda hepinizin yardımcısı olsun. Ne mutlu Türk`üm diyene." 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP`li Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`u ve MHP İl Başkanı Mehmet Duran`ı da makamlarında ayrı ayrı ziyaret ettikten sonra Balıkesir`den ayrıldı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli