Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“Uluslararası Kapıdağ Online Görsel Sanatlar” Sergisi

“Uluslararası Kapıdağ Online Görsel Sanatlar” Sergisi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından “Uluslararası Kapıdağ Online Görsel Sanatlar” sergisi düzenleniyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından “Uluslararası Kapıdağ Online Görsel Sanatlar” sergisi düzenleniyor. Birçok sanatçının eserinin yer alacağı sergi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya ve Dr. Öğr. Üyesi Refik Yalur küratörlüğünde gerçekleştiriliyor.
Sergiye ismini veren Kapıdağ Yarımadası Güney Marmara’da yaklaşık 300 km² lik bir alana sahip ve Erdek Körfezi, Bandırma Körfezi, Ege kıyılarının karayla buluştuğu bir noktada yer almaktadır. Yemyeşil bitki örtüsü, masmavi denizi ve tarihi dokusu ile bölgenin en önemli yerlerinden biri olarak kabul görmektedir.
Doğanın sanatta keşfi sonsuz biçimler alabilir, çünkü doğa bize çok büyük bir ilham verici görsel zenginlik sağlar. Sanat, gözlerimizi doğal dünyanın karmaşıklığına ve güzelliğine açar. İzleyiciyle etkileşim kurma ve bilgi verme hakkında farkındalık oluşturma yeteneğine sahiptir. Sanat, doğayla olan bağımızı yenilemeye veya yeniden kıvılcım çıkarmaya da yardımcı olabilir. Sanatsal etkinlikleri önceleyen Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinin, bu kapsamda çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği “Uluslararası Kapıdağ Online Görsel Sanatlar” sergisi 22-30 Kasım tarihleri arasında www.bandirma.edu.tr adresinden sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.

Haber Merkezi
 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli