Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Ümraniyespor-Bandırmaspor maçının hakemi Mustafa Öğretmenoğlu

Ümraniyespor-Bandırmaspor maçının hakemi Mustafa Öğretmenoğlu

Ümraniyespor-Bandırmaspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Ümraniyespor-Bandırmaspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.
TFF 1. Ligi´ne dahil olarak, 18 Mart 2017 Pazar günü, İstanbul´da, Atatürk Olimpiyat Stadı´nda, saat 13.00´te başlayacak karşılaşmada Antalya bölgesinin A klasman hakemi Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Muhasebe sektöründe çalışan Öğretmenoğlu, 15 Ocak 2017´de, Bandırma´da oynanıp, 2-0 bordo-beyazlı takımın üstünlüğüyle kapanan Samsunspor maçını da yönetmişti.
Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini Ankara´dan, A klasmanı yardımcı hakemi Engin Erdem yapacak. Erdem, öğretmenlik görevini yürütüyor. Maçın diğer yardımcı hakemliğini, Antalya bölgesinden Murat Ergin Gözütok üstlenecek. Gözütok, 15 Ocak 2017´de, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda oynanarak, 2-0 Bandırmaspor´un üstünlüğüyle kapanan Samsunspor maçında da yardımcı hakem olarak görev almıştı.
Ümraniyespor-Bandırmaspor maçında dördüncü hakem olarak Ferhan Kestanlıoğlu görev yapacak. B klasmanında yer alıp, kimya sektöründe çalışan Kestanlıoğlu, 30 Ekim 2016´da, Eskişehir´de oynanıp, Eskişehirspor´un 4-1 kazandığı Eskişehirspor-Bandırmaspor maçında da dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.
Ümraniyespor-Bandırmaspor karşılaşmasında gözlemciliği Oğuz Arıkal üstlenirken, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Suat Çoban ve Halit Uğurlu yürütecek.

Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli