Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi sürüyor

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi sürüyor

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın himayelerinde yürütülen, bağımlı bireylerin uyuşturucuyu bırakmaları ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini amaçlayan Uyuşturucuyla Mücadele Projesi başarıyla devam ediyor

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ın himayelerinde yürütülen, bağımlı bireylerin uyuşturucuyu bırakmaları ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini amaçlayan Uyuşturucuyla Mücadele Projesi başarıyla devam ediyor. 
Bağımlılıktan kurtulmak isteyen bireyler veya aileleri Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde bulunan Açık Kapı Birimlerine başvurmalarıyla dahil oldukları tedavi ve rehabilitasyon süreciyle hayatlarına yeni bir umut kapısı açıyor. 
Projeye, umutlarına kapı açarak yeni bir başlangıç yapmak isteyen madde bağımlısı bireyler ve onların ailelerinin başvuruda bulunmalarıyla başlayan süreçte kişilerin tedavi, rehabilitasyon ve sosyal hayata adaptasyonları sağlanıyor. 
Sosyal medya hesaplarından projenin bilinirliğinin arttırılması için paylaşımlarda bulunan Vali Şıldak, bağımlı bireylere bağımlılıktan kurtulmaları için çağrıda bulunuyor. 
Vali Şıldak, projeyle ilgili bugünkü yaptığı paylaşımında yer verdiği görsellerle bilgilendirmede bulundu. 
Bağımlılığın tedavisi mümkün olduğu ifade edilen bilgilendirmeyle, projenin kişilerin sadece bağımlılıktan kurtulmak değil, sosyal hayatlarına sağlıklı bir şekilde dönemlerine de imkan sağladığı belirtildi. 
Balıkesir Valiliği ve Vali Hasan Şıldak tarafından bugün yapılan paylaşımlar, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin bütün sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. 
Bilindiği gibi her iki üniversite projenin paydaşları arasında yer alıyor.

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı