Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Umut Geren Atatürk Mahallesine muhtar adayı

Umut Geren Atatürk Mahallesine muhtar adayı

Erdek esnaflarından Umut Geren, Atatürk Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.

Erdek esnaflarından Umut Geren, Atatürk Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.

Erdek'te uzun yıllardır esnaflık yapan Umut Geren, birlik ve beraberlik içerisinde din, dil ve ırk ayrım yapmadan Atatürk Mahallesi Muhtarlığı görevine talip olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Muhtar adayı Geren, adaylığı ile ilgili yaptığı konuşmada "İnsanların yüzleri ve gözlerinin rengi farklı olsa da gözyaşlarının rengi aynıdır. Biz bu duygu ve düşüncelerle din, dil ve ırk etnik köken ayrımı yapmadan yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde bölerek değil, birleşerek hizmete talibiz. Tüm mahalle halkımın ve dostlarımın desteklerini bekliyorum.” dedi.

Göreve seçildiği takdirde muhtarlık maaşını eşit olarak ihtiyaç sahibi mahalle sakinleri ve öğrencilere burs olarak dağıtacağını söyleyen Umut Geren “Atatürk Mahallesi’nin mevcut muhtarının 5 yıldan bu yana azası olduğunu belirterek "Bu göreve zaten tecrübem var. Mahalle halkımın eksik ve ihtiyaçlarını biliyorum. Mahallemizde bulunan iş insanlarından gerekli desteği alarak mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi tüm vatandaşımıza da yardımda bulunacağız. Yetkili kamu kurum ve kuruluşlara başvurarak mahallem sınırları içine ‘GİYSİ KUMBARALARI” koymaları talebinde bulunacağım. Düzenli olarak toplanan giysileri muhtarlık binamızda gerçekleştirilecek çalışmalarımızla ihtiyaç sahiplerine sürekli olarak ulaştıracağız. Mahalleme hizmet getirme noktasında 7/24 aktif olacağım." dedi.

Umut Geren kimdir?

1980 yılında Erdek'te doğan Geren, evli ve 2 çocuk babasıdır. 33 yıldır Atatürk Mahallesi’nde esnaflık yapan Geren, son 5 yıldır muhtar azası olarak görev yapmaktadır.



Anahtar Kelimeler: Geren Atatürk Mahallesine muhtar adayı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı