Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÜNİLİG süper ve 1. lig futbol finalleri Bandırma´da yapıldı

ÜNİLİG süper ve 1. lig futbol finalleri Bandırma´da yapıldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği şampiyonanın finali, Bandırma da Sanayi Halı Sahası´nda yapıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği şampiyonanın finali, Bandırma da Sanayi Halı Sahası´nda yapıldı.
4 takımın final oynadığı müsabakalarda Orta Doğu Teknik Üniversitesi´ni yenen Yıldız Teknik Üniversitesi şampiyonluğa ulaştı.
16 takımın katıldığı Süper Ligde 110 müsabaka yapıldığını bildiren Üniversite Sporları Uzmanı Birol Çağlar, Finale kalan 4 takım Bandırma´da mücadele etti. Anadolu Üniversitesi´ni yenen 9 Eylül Üniversitesi üçüncü, Orta Doğu Teknik Üniversitesini yenen Yıldız Teknik Üniversitesi Süper Lig şampiyonu olarak kupasını aldı.? dedi.
Birinci olan Yıldız Teknik Üniversitesi´ne 30 bin lira, ikinci olan Orta Doğu teknik Üniversitesi takımına 20 bin lira ve üçüncü olan 9 Eylül Üniversitesi´ne 10 bin lira ödül ile kupa ve madalyaları, Balıkesir İl Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Bandırma İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Üniversite Sporları Federasyonu AS Başkanı Prof Dr. Atilla Pulur, Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri Veli Serkan, Kömür- Savaş Keskin, tarafından verildi.
ÜNİLİG Korumalı Futbol 1. Ligi´nde ise Koç Üniversitesi şampiyon oldu.
Pazar günü oynanan ÜNİLİG Korumalı Futbol 1. Ligi finalinde rakibi Hacettepe Üniversitesi´ni mağlup eden Koç Üniversitesi, şampiyonluğa ulaştı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi´ni yenen, Afyon Kocatepe Üniversitesi ise üçüncülüğü elde etti.
Süper Ligde olduğu gibi bu ligde de birinci gelen ekibe 30 bin, ikinciye 20 bin, üçüncüye 10 bin lira ile kupa ve madalyaları Bandırma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü tarafından verildi.
Balıkesir´de üç bölgede yapılan bu müsabakalarda, toplam 5 branşın finali Balıkesir´de yapılacak. Toplamda 1.021 sporcu Balıkesir´i ziyaret edecek.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı