Üniversite ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı 22:02
Güncelleme: 17 Ağustos 2021 22:02
Üniversite ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından imzalanan protokol ile eğitim, kurs, seminer ve söyleşi vb. programların düzenlenmesinde taraflar işbirliği içinde olacak.
Protokol çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BANÜSEM) ile üniversite onaylı kurs ve eğitim programları ile seminer ve söyleşi gibi etkinlikler gerçekleştirilmesi ile gençlerin sporcuların, çalışanların kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 13.6 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
1

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

2

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

3

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

4

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”

5

Kyzikos Antik Kenti İçin Önemli Ziyaret: Kazıların Hızlandırılması Talebi Kültür Bakanlığı'na İletildi

6

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den CHP’nin Meydan Hamlesine Sert Tepki

7

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi