Üniversite ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ağustos 2021 - Salı 22:02
Güncelleme: 17 Ağustos 2021 22:02
Üniversite ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.
Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından imzalanan protokol ile eğitim, kurs, seminer ve söyleşi vb. programların düzenlenmesinde taraflar işbirliği içinde olacak.
Protokol çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BANÜSEM) ile üniversite onaylı kurs ve eğitim programları ile seminer ve söyleşi gibi etkinlikler gerçekleştirilmesi ile gençlerin sporcuların, çalışanların kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.
Haber Merkezi

  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
  • Cumartesi 27 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı