Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Üniversite Rektörü Özdemir, Çalışan Gazetecileri ağırladı

Üniversite Rektörü Özdemir, Çalışan Gazetecileri ağırladı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı. 
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Merkez Yerleşkemizde kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi. 
Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, bu zorlu mesleği icra eden basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. 
Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, kahvaltılı basın toplantısında ayrıca üniversitenin personel ve öğrenci sayıları, akademik gelişimi, yeni açılan bölüm ve programlar ve yerleşkelerdeki inşaat faaliyetleri konularında genel bilgiler paylaştı. 
Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açıklamaları sonrasında ise soru-cevap bölümünde basın mensuplarının soruları cevaplandı. 
Toplantı sonunda Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül tarafından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Atatürk ve Bandırma Vapuru’nun resmedildiği rölyef bir eser hediye olarak takdim edildi. Toplantı, günün anısına gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.                  Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı