Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Üniversiteliler bu kartla daha az para ödeyecek

Üniversiteliler bu kartla daha az para ödeyecek

Balıkesir Ticaret Odası (BATO) Başkanı Fahri Ermişler, üniversite öğrencileri için BATO Öğrenci Kart projesi hazırladıklarını söyledi.

Balıkesir Ticaret Odası (BATO) Başkanı Fahri Ermişler, üniversite öğrencileri için "BATO Öğrenci Kart" projesi hazırladıklarını söyledi. Ermişler, kart sahibi öğrencilerin anlaşmalı işyerlerinden yapacakları alışverişlerde özel indirimlerden faydalanacağını belirtti.
Balıkesir`de yapılması planlanan fuar alanı için çalışmaların devam ettiğini belirten BTO Başkanı Ermişler, "Organize Sanayi Bölgesi`nde 40 bin metrekare yerimiz var. Fuar alanı, Balıkesir için olmazsa olmaz bir konu." dedi.
BATO`nun kaynaklarının 6 bin üyenin parası olduğunu kaydeden Fahri Ermişler, şöyle devam etti: "Hiçbir şahsın parası değil. Onların parasını harcarken kendi işimize gösterdiğimiz titizliğin kat kat fazlasını gösteriyoruz. İnşallah BTO`ya yakışır binayı, 2014 yılının sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Bina yapma işi, büyük maliyetleri olan çalışmalar. Biz en iyi maliyetle en iyi hizmeti vermek durumundayız. Hedefimiz, bu yılın aralık ayında ilk kazmayı vurup önümüzdeki yıl bitirmek." 
Yeni dönemde çok sayıda projeleri olduğunu, bu projelerden bir tanesinin "BATO Öğrenci Kart" olduğunun altını çizen Ermişler, "Öğrencilerimiz ve ekonomileri, bizim için çok önemli. Bir öğrencinin ortalama aylık tüketimi 500 lira. 20 bin öğrencinin olması düşünülüyor bu yıl. Aylık dönen para, 1 milyon lira civarında. Yaptığımız araştırmada, şehrimizde eğitim gören üniversite öğrencilerimizin sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda şehre katılmadıklarını gördük. Bununla ilgili iki ayrı projemiz var. Birincisi onları biz davet edeceğiz, ikincisi bu zamana kadar yapılmayan bir şey yapacağız. Onları kimse dinlemiyor, biz dinlemeye başlayacağız. Dört seneyi Balıkesir`de geçirecekler. Onları şehre entegre etmeye çalışacağız." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı