Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ünlü iki sanatçı Erdek'te buluştu

Ünlü iki sanatçı Erdek

Türk Sinemasının ve dizi filmlerinin iki ünlü usta ismi Erol Tezeren ile Tuğrul Meteer Erdek'te bir araya geldi.

Türk Sinemasının ve dizi filmlerinin iki ünlü usta ismi Erol Tezeren ile Tuğrul Meteer Erdek’te bir araya geldi.
40 yılı aşkın süredir Türk sinemasına hizmet eden iki önemli isim birbirleriyle sevgi ve hasret dolu kucaklaşmanın ardından saatler süren çok sıcak sohbet etti.
Birçok film setinde yolları kesişen iki eski dost saatlere sığmayan özlemlerini giderirken kahveler yudumlandı, geçmişin derinlikleri günümüze taşındı.
Erol Tezeren, Almanya’da yaşayan ailesi nedeniyle Almanya-Erdek arasında mekik dokuduğunu anlatırken, sağlıklı yaşamını deniz kıyısında yaşamaya borçlu olduğunu söyledi.
Tuğrul Meteer ise İstanbul’da ailesi, anne yadigârı babası ile mutlu bir yaşam sürdüğünü paylaştı.
Tuğrul Meteer ile Erol Tezeren, günü değil ülkenin geleceğine yön verecek yapımlarla sinema sektörünün ayağa kaldırılabileceği görüşünde birleşirken, beyaz perdede alın teri bulunan birçok aktörün yaşam mücadelesini kaygı ile izlediklerini ifade etti.
Tezeren ve Meteer, özellikle Anadolu kentlerinin sanat ve sanatçıya olan özleminin fırsata çevrilerek, ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen kültür ve sanat festivallerine Yeşilçam havasını da katarak katkıda bulunulmasının doğru olacağı görüşünü öne sürdü.
İki sanatçı da, bu noktada kendilerine gelecek tekliflere açık olduklarını, yüzlerce hayranlarının ekli olduğu sosyal paylaşım sitelerinde gelen taleplere cevap vermekte zorlandıklarını kaydetti.
Her iki eski dostun karşılaşmalarındaki sevinç kadar vedalaşmalarında da burukluk yaşandığı gözlendi.
Haber : Zeki Karadeniz



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli