Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Üreticiye Can Suyu

Üreticiye Can Suyu

Vadeli ve faizsiz yem küspe satışları devam ediyor

Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, vadeli ve faizsiz yem, küspe satışlarına başladı.
Süt üreticisi ve besicilerin girdi fiyatlarında ki artışlardan şikayet ederek hayvanlarını satmaya başladığı şu günlerde, Manyas 485 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi uzun vadeli ve faizsiz yem satışlarına başladı.
Manyas 485 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı yaptığı açıklamada, kooperatif ortakları ile müşterilerine 31 Temmuz 2020 tarihli vadeli ve faizsiz yem ile ayçiçek küspesi ve arpa ezmesi satışlarına başladıklarını söyledi.
Ortaklarına gübre, ilaç ve tohum desteklerinin yanı sıra yem desteğinde de bulunduklarını belirten Kalpakçı ?Ortaklarımızın aldığı yemleri ayağına kadar götürerek teslim ediyoruz. Nakliye ve diğer masraflar için ortaklarımızdan herhangi bir ücret almıyoruz. Kooperatifimizden ilk defa yem almayı düşünen üreticilerimizde müşteri olarak alışveriş yapabilirler. Kurban vadeli bu kampanyamızın üreticilerimize rahat bir nefes aldırabileceğini düşünüyorum. Amacımız ortaklarımız başta olmak üzere üreticilerimizi desteklemek ve yöre hayvancılığının gelişimine katkı sağlamak.? dedi.
Kampanya kapsamında satışa sunulan en düşük yemin çuvalı 84 lira, en yüksek yemin çuval fiyatının da 94,50 liradan satıldığı bildirildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Üreticiye Suyu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı