Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Uyar emekliye ayrıldı

Uyar emekliye ayrıldı

Bandırma Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Sefa Uyar, emekliye ayrıldı. Veteriner hekim, İlçe Müdürü Uyar, sosyal medya hesabından, şu veda mesajını yayınladı:

Bandırma Tarım ve Orman İlçe Müdürü Osman Sefa Uyar, emekliye ayrıldı.
Veteriner hekim, İlçe Müdürü Uyar, sosyal medya hesabından, şu veda mesajını yayınladı:
?Kıymetli Bandırma halkı, sayın müdürlerim, kıymetli dostlarım, sevgili mesai arkadaşlarım,
17 Aralık 2007 tarihinde başlayıp, bugüne kadar devam eden Bandırma Tarım ve Orman İlçe Müdür Vekili görevimden, emeklilik nedeniyle 15 Ekim 2020 tarihinde ayrıldım.
Bandırma´da bulunduğum süre içinde, çalışma arkadaşlarımla beraber çiftçilerimizin ve tüm sektör paydaşlarının hizmetlerini en kısa sürede ve beklentilerini karşılayacak şekilde sonuçlandırmaya çalıştık.
Görevimi yürütürken desteklerini esirgemeyen sayın Bakanlarımız başta olmak üzere sayın valilerimize, sayın kaymakamlarımıza, ilimiz milletvekillerine, rektörlerimize, il müdürlerimize, il şube müdürlerimize, il müdürlüğümüz personeline, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli müdürlerine ve personeline, belediye başkanlarımıza ve belediyemiz çalışanlarına, sayın muhtarlarımıza ve azalarına, Bandırma Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ziraat Odası sayın başkanlarına, yönetim birimleri başkanı ve çalışanlarıyla üyelerine, sivil toplum örgütlerinin değerli başkanlarına, siyasi partilerimizin kıymetli başkanlarına ve üyelerine, üretmeye sevdalı Bandırma çiftçilerimize ve değerli Bandırma basın camiasına, desteğini her zaman yanımda hissettiğim sevgili eşime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Görevde bulunduğum süre içinde Bandırma tarım sektörüne birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarıma, uyumla ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.
Kamu görevlisinin en büyük kazancı, bulunduğu bölgede hoş bir seda bırakabilmek ve hizmet ettiği Anadolu´muzun güzel insanlarının hayır dualarını alabilmektir. Bu sürede hoş bir seda bırakabildiysek, ne mutlu bizlere.
Tüm Bandırma halkını saygıyla selamlıyorum. Allah´a ısmarladık.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Uyar emekliye ayrıldı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli